LOGO_bizcinc_ok_claimNou club d’emprenedors per  crear sinèrgies i gaudir d’avantatges col·lectius entre tots els associats. El nexe d’unió entre totes les societats és que comparteixen el 0,7% de cada un dels projectes, ja sigui en forma de beneficis, rendiments o revaloritzacions.

Avantatges

Networking: Ens citem per compartir moments, sinèrgies, experiències i que passin coses; als Dinars d’Emprenedors, als Afterworks i d’altres trobades.

Avantatges i beneficis dels i pels socis, que ens donem amb els serveis i productes de les nostres empreses, a més d’aquells que aconseguim gràcies als convenis que com associació signem amb patrocinadors i col·laboradors.

Formació: Esmorzars de treball sobre temàtica empresarial per posar-nos al dia de les novetats que ens afecten i cursos projectats segons les necessitats formatives dels nostres associats i impartits pels propis membres. Relacions amb destacades personalitats del món empresarial, econòmic i polític als dinars d’emprenedors i altres fòrums. Donem accés a jornades i esdeveniments exclusius.

Finançament: Busquem sempre vies de finançament per fer realitat els nostres projectes. Un exemple és ENISA o altres préstecs sense aval a empreses catalanes de recent constitució per part d’emprenedors menors de 40 anys.

Impactes als mitjans: Per a què els joves empresaris i els seu projectes es donin a conèixer a través dels mitjans de comunicació i a les xarxes socials de la pròpia associació. 

Assessorament: Fomentem l’esperit emprenedor dels més joves des de l’experiència d’aquells que ja ens hem iniciat com a empresaris i multiplicar el número de joves empresaris. Donem el nostre punt de vista com a empresaris que han muntat un negoci i fem trobades amb futurs emprenedors per encomanar l’emprenedoria.

Vols entrar a formar part del club d’emprenedors BIZCinc? Contacta amb nosaltres aquí