Emprenedors

Sergi

Marc Casado, ingeniero en Organización Industrial por la Universitat Autònoma de Barcelona. En la empresa, su función será gestionar y desarrollar nuevas vías de negocio y gestionar las campañas de marketing.

Sergi Caselles, ingeniero en Organización Industrial por la Universitat Autònoma de Barcelona. Su función en la empresa será la creación y desarrollo del método de aprendizaje y del curso y del diseño de las herramientas complementarias de la plataforma web.

ivanmunozrivero

El meu perfil és creatiu. Assessoro amb màxima proactivitat a professionals i pimes per millorar la comunicació amb els seus grups d'interès. Col·laboro regularment amb agències de publicitat i comunicació aportant la meva experiència com a creatiu, copywriter i gràfic, oferint la confiança i complicitat que necessiten.

Roger Farssac

Soc en Roger Farssac, de perfil científic i tecnològic. Consultor i orientador TIC. Empresari i autònom. Formador i comunicador de vocació. Desenvolupador (des dels orígens del BASIC). Creador d’idees. Transmissor de conceptes. Emprenedor.
- Docent tecnològic durant 13 anys en un centre privat (del 1988 al 2001).
- Empresari del 2000 fins al 2006 en una Societat Limitada Laboral (entorn TIC).
- Empresari des del 2006 amb una Societat Limitada Unipersonal (entorn TIC).
- Director Tecnològic en diverses empreses.
- Orientador Tecnològic de la Generalitat (des del 2008, ‘Pimestic’, ‘idigital’).
- Formador TIC amb Eurecat! (des del 2014).
- Evolucionant AppOrigen.

Fernando Moi

Emprendedor con pasión por las ideas significativas, los proyectos que cambian la forma de hacer las cosas, el trabajo en equipo, el bienestar personal y la ecología.

Albert Lopez

Com a Fundador del projecte jo Albert López,i amb 20 anys d' experiencia comercial en diferents sectors ( inmobiliaria, telecomunicacions, i gestor d' empreses, també he col-laborat en projectes socials amb Ajuntament de Barcelona ( programa Làbora, Fundació Fc Barcelona i diferents campanyes amb Rebosts Solidaris). A nivell empresarial col-laboració amb Pimec, Cámara Internacional d' Empresaris de Barcelona, Gettingcontats i diferents empreses a Biz Barcelona, així com a participant a més de 100 trobades empresarials.