13 principis per emprendre

emprendedor, programa emprendedor, emprenedor, programa per emprenedors

Per a aquesta Setmana Santa us recomanem el llibre gratuït de Fernando Giner, expert en estratègia, marketing i formació, que recull els 13 principis per emprendre en un context canviant i ple d’oportunitats.

En una lectura molt propera, l’autor ha volgut plasmar la realitat convulsa del moment sota els ulls d’un emprenedor i destaca la importància del canvi de mentalitat. Així, tal i com afirma l’expert en gestió empresarial “Actualment, qualsevol procés d’estabilitat laboral desapareix. Fa només cinc anys que el major actiu d’un empleat era la seva antiguitat i avui, tot això desapareix. Sota el meu punt de vista, en aquests temps, el cost d’oportunitat d’invertir respecte a treballar per a uns altres ha disminuït fins a mínims històrics. La prima de risc d’invertir s’ha equilibrat a la de cercar feina i mai, repeteixo, mai, es tornarà a viure com ho fèiem al 2005. Però això no significa que el futur no sigui apassionant”.

A través de “13 principis per emprendre”, Giner només pretén guiar-nos a l’acció. Segons l’autor “són 13 principis per tal de demostrar-te que no crec en la mala sort, que no són un número rodó com deu o dotze i que, per tant, no són perfectes. Són 13 perquè no tinc la veritat absoluta. Només vull exposar idees per ajudar a què els altres les tinguin. No estem en temps de veritats absolutes però si de grans oportunitats. I en aquest nou món només existeixen dues opinions: ser protagonista o espectador.”

Descarregat el llibre gratuït 13 principis per emprendre de Fernando Giner fent clic aquí.

Núria Fernández

Post Tagged with