’1Dia, 1Empresa’ enceta una nova etapa pels emprenedors a Catalunya

Comença una nova etapa pel projecte “1Dia, 1Empresa”. Després de treballar 8 mesos amb emprenedors constituïnt mà a mà els seus projectes, veiem més clara que mai la necessitat de continuar oferint un espai de trobada, acompanyament i assessoria destinada a aquest col·lectiu.

A l’entorn actual de crisi econòmica -i de falta d’optimisme- és important impulsar les bones idees i renovar el mercat amb creativitat. Per aquest motiu volem reforçar, “1Dia, 1Empresa” el nostre programa d’oportunitats per a emprenedors, començant per un web nou, més clar, concís i intuïtiu.

També volem fer ressó de les empreses que constituïm en el nostre programa, dóna’ls-hi difusió, fer-les créixer i que el món de l’emprenedoria a Catalunya es faci sentir arreu del món. Per això, juntament amb el nou disseny i la creació d’aquest blog, impulsem el nostre compte propi de Twitter, @1dia1empresa.

Estàs preparat? Ens acompanyes en aquest nou pas? Nosaltres estem decidits!

Home "1Dia, 1Empresa"

Emma Olivero i Alberto Jiménez, Responsable de Comunicació i Community Manager del CINC.

Post Tagged with

2 Responses so far.

  1. Manel escrigué:

    M’ha agradat molt el nou format del web. Us desitjo molta sort i espero que més endavant poguem constituir un projecte junts!

    Una abraçada,
    Manel.

  2. Núria Fernández escrigué:

    Us felicito per aquesta iniciativa dirigida als emprenedors, 1 Dia 1 Empresa. Gràcies al vostre programa m’heu ajudat molt amb l’estrategia de negoci i us heu implicat tant que el meu projecte per fi s’ha convertit en una realitat.