1d1E Woman: una iniciativa per a dones emprenedores

woman at work

Amb motiu del Dia de la Dona, el Centre de Negocis CINC ha encetat una iniciativa destinada al foment i la creació de noves empreses liderades per dones. Sota el títol ’1d1E, Un Dia Una Empresa Woman’, neix aquesta iniciativa amb la necessitat de donar suport a totes les noves emprenedores que resideixin a Catalunya.

Així que si ets dona i tens una idea empresarial en ment, aquesta és la teva oportunitat perque el CINC, a través de la iniciativa 1 Dia 1 Empresa, t’ofereix la possibilitat de constituir-te la teva pròpia societat sense cap cost.

1d1e_woman_slide-01

Per entrar a formar part del programa 1d1E Woman, només cal ser dona i voler tirar endavant un projecte empesarial. La resta ho posem nosaltres perque t’ajudarem en la constitució de la teva empresa i t’ajudarem a donar les teves primeres passes empresarials. Aquestes són algunes de les coses de les que ens farem càrrec perque tu et puguis centrar de ple en la teva empresa.

1 Constitució de la teva societat limitada

Ens farem càrrec de la constitució de la teva empresa sense que hagis de fer front a les despeses de gestió ni te registre notarial.

2 Assessorament i acompanyament durant 6 mesos

Els primers mesos de vida d’una empresa resulten vitals per establir unes bases i sovint l’emprenedor desconeix com fer algunes gestions o quin és el millor camí per al negoci. Nosaltres t’ajudarem resolent tots els teus dubtes i duent a terme les gestions pertinents perque et sentis còmode i segura mentre avances.

3 Domiciliació gratuita

Un altra dels avantatges del programa és que domiciliarem la teva empresa al Centre de Negocis CINC. Així no hauràs d’utilitzar la teva llar com a domicili fiscal. Un aspecte important ja que suposa un salt qualitatiu a nivell d’imatge i el que ens porta al punt 4.

4 Ús de les nostres sales de reunions

Al Centre de Negocis CINC, tenim sales de reunions on podràs mantenir trobades professionals amb els teus clients. Oferint així una millor imatge i de major solidesa de la teva empresa.

5 Acords de col·laboració amb acceleradores i incubadores

Sovint és necessita un Business Angel o un inversor per fer crèixer el teu negoci. CINC posa a la teva disposició la seva xarxa de contactes perque estableixis relacions i puguis accelerar el seu creixement buscant noves vies de finançament.

Aquests són alguns dels beneficis que obtindràs acollint-te a la nostra iniciativa. De fet, ja són més de 57, les empreses, que s’han sumat a 1d1E i regularment ens arribem nous i interessants projectes. Catalunya té molt potencial emprenedor, així que creu en la teva idea i demostra’t a tu mateixa que portes una gran emprenedora dins teu.

Aquí et deixem el PDF amb tota la informació sobre el nostre programa: Informació 1d1E Woman
També ens pots trucar al  933030060 o escriure’ns un correu electrònic a empren@cinc.com.

Post Tagged with , , , , ,