24 pasos para emprender con éxito

stockvault-charlotte-electrified137893Emprendre és gairebé un art. No és un èxit apte per tothom. S’han de tenir clares moltes coses i tenir la determinació suficient per assolir els objectius marcats sense que aquesta determinació et faci perdre la noció de la realitat i perdis de vista les possibles amenaces.

Hi ha molt llibres dedicats a l’emprenedoria, però avui us volen recomanar un anomenat ‘La Disciplina de Emprender’. Un volum escrit per Bill Aulet que està dissenyat com una capsa d’eines completa i que té com a objectiu poder crear empreses que portin la innovació per bandera.

Bill Aulet recull una senzilla metodologia basada en 24 passos on, amb un llenguatge col·loquial i entenedor, recull els aspectes claus per a la creació d’empreses sota la creença de que es pot aprendre a emprendre.

Aquesta metodologia ofereix un mapa detallat per crear productes innovadors i de gran èxit, amb un enfocament ampli, integrat i provat a través d’un llenguatge senzill amb l’objectiu d’arribar al gran públic.

Llegeix els 24 passos  per iniciar la teva aventura emprenedora: aquí

Post Tagged with , ,