7 Apps imprescindibles per a emprenedors

Aplicacions mòbils per a emprenedors

Els emprenedors d’avui dia no poden concebre la seva jornada sense l’smartphone: és el complement ideal per portar a sobre els documents de la nostra oficina i estar connectats amb els nostres clients i generar noves oportunitats. En aquest sentit, les aplicacions mòbils permeten millorar la productivitat i facilitar la comunicació amb els teus clients i el creixement de la teva xarxa de contactes, així com ajudar-te en el desenvolupament d’una idea o projecte.

Compartim un recull de les millors 7 apps per a emprenedors:

1. Wunderlist. És una eina molt eficient per organitzar no només les tasques d’un mateix, sinó també gestionar tasques assignades a d’altres col·laboradors. Les tasques poden dividir-se en subtasques i calendaritzar-les, així com crear-ne recordatoris i assignar prioritats. Un altre aspecte interessant és el fet que permet adjuntar arxius a les tasques i prendre notes. S’ha convertit en una app molt popular entre joves executius i ha rebut diversos reconeixements internacionals.

https://www.wunderlist.com

2. Asana. Es tracta d’una aplicació per gestionar i compartir projectes. Està considerada una de les millors apps de gestió de tasques que existeixen en l’actualitat. Permet organitzar tasques i objectius, veure en quina fase de desenvolupament general o particular es troben i quins membres de l’equip hi estan involucrats. La versió gratuïta permet compartir projectes amb 30 persones a la vegada.

https://itunes.apple.com/es/app/asana-mobile/id489969512?mt=8

3 Team viewer. Aquesta eina permet accedir de forma remota a tots els arxius d’un ordinador o tablet des del teu mòbil, sempre que es mantinguin encesos. És molt útil quan estem fora de l’oficina i no tenim accés als arxius del nostre ordinador.

http://teamviewer.softonic.com/

4. Expensify. És una aplicació especialment recomanada per aquells emprenedors que s’hagin convertit en autònoms recentment. Ajuda a portar un registre de les despeses i obligacions financeres i permet ordenar-les per categories. A més, ofereix la possibilitat d’incloure rebuts i comprovants de pagament per tenir tots els comptes en ordre.

https://www.expensify.com/

5. Toggl Timer. Permet tenir un seguiment del temps dedicat a diversos projectes per tal de visualitzar-ne la productivitat. També es troba disponible com a Widget d’escriptori.

https://toggl.com/

6. CamScanner. Aquesta eina permet escanejar documents a través de la càmera del teu mòbil. Després pots convertir aquests documents en PDF i enviar-los per correu electrònic, Dropbox o Google Drive.

https://www.camscanner.com/

7 Evermeeting. Es tracta d’una eina molt útil per gestionar reunions i realitzar conferències. Permet a l’usuari grabar notes de veu de les conferències a les quals assisteix gràcies a una eina de transcripció de veu a text.

http://www.evermeeting.com/  

Post Tagged with , ,