80 milions d’euros per emprendre

programa per a emprenedors, subvencions per a emprenedors, ajudes a emprenedors

Font: Soteclima

La Comissió Europea posarà 80 milions d’euros a disposició de pimes, start-ups i emprenedors Web, com a part de la tercera i última fase del Paternariat Públic Privat (PPP) en Internet del Futur, que compta amb un pressupost total de 300 milions d’euros, segons ha informat Ametic.

La patronal TIC espanyola ha indicat que, amb aquest programa, la Comissió Europea aposta per un model més semblat al finançament privat, més àgil i orientat a innovació però amb els “avantatges” de la pública, ja que l’empresa no lliura accions o participacions sobre la seva empresa a canvi d’aquest finançament.


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA>

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa