Advanced Trading SystemsData constitució empresa: 13/04/2012

Sector: TIC

Descripció: Advanced Trading Systems és una empresa de recent creació el 2012, però amb una dilatada experiència al darrere en el món de la programació i el món del trading. És precisament la unió d'aquests dos elements la que fa possible el naixement de la nostra empresa, l'experiència obtinguda en més de 6 anys en el sector del trading i l'experiència com a eina de treball en el dia a dia en l'àmbit informàtic i les noves tecnologies. Així fem posible la programació dels nostres sistemes per obtenir una rendibilitat segura i constant.

La nostra feina és programar sistemes automàtics que siguin capaços d'entrar en el mercat i obtenir bones rendibilitats gestionant correctament el capital risc. Els nostres principals Automatismes es basen en una estratègia analítica i fonamental més aviat conservadora.

El nostre principal objectiu és obtenir rendibilitats regulars durant tot l'any. Actualment estem treballant en mes de 5 sistemes per obtenir els millors resultats.

Advanced Trading Systems lloga a través de llicencies els seus sistemes a uns preus molt competitius i s'encarrega d'explicar com s'han d'instal·lar en la plataforma del broker.

Empresa constituïda per:

Toni Quiles

Advanced
Engineer, Trader and Businessman from Barcelona. looking friends and business people!