Ajudes a emprenedors a Catalunya

ajudes emprenedors catalunya

Imatge: Ede Business

Emprenedors i emprenedores, per tal de què pugueu fer un salt qualitatiu amb el vostre projecte empresarial, us resumim algunes de les ajudes a emprenedors a Catalunya d’ACCIÓ que estan obertes i que podeu aprofitar abans de què acabi l’any.

Ajudes a emprenedors a Catalunya:

 • Programa d’Emprenedoria Corporativa
  Vols trobar un soci corporatiu per al teu projecte? Aquest programa és un ajut per a nous projectes que es desenvolupin en col·laboració  entre empreses consolidades, mitjanes o grans, i investigadors, emprenedors, start-ups, micro-empreses, EBT o petites empreses.
  +info
 • Pla Esprint d’Start-up Catalonia
  Ajut per a la internacionalització de les start-ups, amb un acompanyament intensiu perquè incrementin la seva facturació millorant l’estratègia corporativa, financera i comercial. En definivita, l’objectiu del Pla Esprint és posar rumb al creixement internacional de les start-ups catalanes, connectar-les amb aliats que poden esdevenir estratègics per consolidar el seu creixement i fer-les reduir el temps d’espera per convertir-se, la majoria d’elles, en empreses multinacionals.
  +info
 • Programa de Xarxes d’Inversors Privats
  El Programa de Xarxes d’Inversors Privats (P.XIP) és un programa dissenyat per ACCIÓ per tal de fomentar la creació o el creixement d’empreses innovadores amb alt potencial de creixement a Catalunya. Engloba set xarxes d’inversors, que tenen la funció de filtrar i presentar projectes als seus inversors afiliats, alhora que faciliten el procés d’inversió i la canalització de recursos financers, en forma de capital i presa de participació en les empreses.
  +info

Per últim, us recordem que podeu seguir aquí total l’actualitat de les ajudes a emprenedors a Catalunya d’ACCIÓ.

Font: ACCIÓ

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa