AMAR81: acostant la ciència del mar per a la salut globalData constitució empresa: 21/06/2019

Web: www.amar81.com

Sector: Salut

Descripció: Actualment tenim un problema global degut a la manca de nutrients dels productes que ingerim. El cos humà, amb uns 37,2 bilions de cèl·lules(*), pot crear certes vitamines, però no pot crear minerals i aquests són essencials per una vida sana. Amb això en ment, arriba AMAR81: una línia de complements dietètics, patentada, basats en l’aigua de mar – la qual és quasi idèntica al nostre plasma sanguini - aportant tots els minerals, vitamines i elements traça que el cos necessita per estar sa i equilibrat.
(*)Departament de Medicina Especialitzada, Diagnòstica i Experimental de la Universitat de Bolonya liderat per Eva Bianconi.

Empresa constituïda per:

Maria Teresa Corbinos

AMAR81:
Nascuda a Barcelona, he estudiat, viscut, treballat i emprès a diversos llocs del món: EEUU, Dubai, i Alemanya.

Amb ADE de base, i MBA a EEUU, em defineixo com a dona amb empenta que valora les relacions humanes per tal d'aconseguir que oportunitats de mercat es converteixin en possibilitats de negoci. El fet d'haver treballat a grans empreses com NIKE o Hewlett Packard, complementa els coneixements que he après “portant tots els barrets” possibles en start-up’s que he creat, com ara “Divina Sangria” que va guanyar la ronda d’inversors de l’estat d’Oregon, EEUU.

Els valors personals es mimetitzen en les nostres accions i és per això que estic molt orgullosa d’estar al front d’un equip que nodreix una empresa transformadora; una empresa que suma en els esforços que es fan cap a la transformació d’un món millor. AMAR81 és un producte eficaç, sense efectes secundaris i segur, i els agents del seu ecosistema recolzen accions que fan que el món sigui millor. Aquesta fórmula no oblida les bases empresarials, però és conscient que no és l’únic driver en les decisions.

Mayte Corbinos
T. +34608287630
https://www.linkedin.com/in/maytecorbinos/