Aprèn a esprémer al màxim el teu cap de setmana

beachSi ets dels que penses que el cap de setmana està per no fer absolutament res, estàs molt equivocat. Evidentment que el relax i la tranquil·litat hi han d’estar molt presents en el dos dies de descans setmanals però d’aquí a l’immobilisme hi ha un gran pas. Sobretot perquè aquesta falta de plans o d’activitat, ens poden repercutir directament en el nostre rendiment en la setmana entrant.

S’ha de prendre el control del cap de setmana per treure-li el major profit i sentir-te el millor possible. Com tot en aquesta vida, sempre hi ha alguns trucs garantir l’èxit del teu temps lliure.

Planifica el teu cap de setmana

Els amics, la família, la gent que t’envolta té coses a fer. Molt probablement si els hi dius d’improvisar alguna cosa en el darrer moment, no puguin fer-ho. Per tant, de la mateixa manera que planifiques la teva setmana, perquè no fas el mateix amb els teus caps de setmana? No cal que omplis les 48 hores amb quedades, reunions i visites. Tanca 3 o 4 plans, concerts, visites a museus, quedar amb amics…,

Gasta part del teu temps amb els que més estimes

Entre setmana tots anem de bòlid, així que aprofita part del teu cap de setmana per veure a la família o als amics més propers. Sembla una tonteria però, estar a prop de les persones que més estimes, potser no és productiu, però sí molt satisfactori per la nostra pau interior i felicitat. No descuidis aquesta part.

Desconnectat del món una estona

Tu decideixes quanta estona ho vols fer. Tres hores, un dia sencer o, fins i tot, si ets un valent, tot el cap de setmana. Desconnecta tots els aparells electrònics que et mantenen hiperconnectat amb el món. Connecta només amb tu mateix. És més, anima a la resta de persones que estan amb tu en aquell moment, a fer el mateix. Sentiràs una gran calma i satisfacció.

Fes alguna cosa diferent

Intenta sortir de la teva zona de confort fent alguna cosa que sovint no fas. Així es coneix món. Així es fa gran l’esperit. Prova coses noves, posa’t a prova, sent com vas creixent com a persona.

Prepara’t per a la setmana que comença

Els diumenges a la tarda solen ser unes hores molt ‘tontes’. Es fa poca cosa i sovint és temps perdut. Aprofita el temps per preparar-te pel dilluns, treu-te coses de sobre perquè, quan arribi el dilluns, estiguis a tope i rendeixis al màxim.