Aprèn dels teus fracasos empresarials

tumblr_nj5rq7lCyN1teue7jo1_1280Tots hem sentit alguna variació sobre l’èxit sobtat però en realitat implica anys d’esforç, presumiblement amb diversos fracassos i sortides en fals en el camí. Però quan els emprenedors experimenten el fracàs, pot ser un cop molt dur tant financer com emocionalment. A continuació els meus pensaments sobre com recuperar-se d’un revés en els negocis.

No hi ha cap vergonya en el fracàs honest

En comptes d’evitar o minimitzar teu fracàs amb l’esperança que altres, els possibles nous socis, inversors, o coneguts no s’assabentin d’això, explica el que va passar i fins mostra el teu paper en ell.

Connecta mirant cap enrere

Quina cadena d’esdeveniments et va portar al fracàs? Va ser el teu negoci sacsejat per un xoc que no es va poder anticipar ni controlar? Assegura’t d’entendre a fons els factors que van portar a aquest resultat desafortunat perquè puguis trobar la forma de reduir al mínim o fins i tot evitar les possibilitats de trobar-te una altra vegada en la mateixa situació.

Pots estar descoratjat pel fracàs, o pots aprendre d’ell

Utilitza l’experiència com una oportunitat d’aprenentatge. Gairebé ningú té èxit en alguna cosa just al llançar-se. Assaig i error poden ser estratègies d’aprenentatge excepcionals, sempre que cada pas en fals et empenta més enllà. Pren-te un temps per a reflexionar sobre el que has après.

Agafa el repte de canviar tu mateix

Determina el que vas a fer diferent la propera vegada. Un revés és una excel·lent oportunitat per reagrupar-se i considerar que tàctiques i comportaments van funcionar bé i quines no. Mentre que pugui ser que no siguis capaç de salvar teu negoci, has guanyat una valuosíssima visió per a la teva pròxima aventura.

Estar preparat és la meitat de la victòria

Alguns fracassos es deuen a una falta de preparació. Saps la importància de tenir un pla d’emergència en el cas que perdis a un empleat clau o que el finançament dels inversors sigui molt menor de la que realment necessites? Prepara’t millor per a la propera vegada, busca consell i assessorament d’experts en totes les àrees en què tu i / o el teu pla eren deficients abans de començar de nou.

El fracàs és només una oportunitat per començar de nou

Una vegada que has dut a terme tots aquests passos, l’únic que et queda per fer és seguir cap endavant. Continuant en la teva decepció no et acostarà als teus objectius. Depenent de les circumstàncies, és possible que hagis de prendre mesures addicionals per tornar a posar-te en acció, com la reconstrucció de les teves finances personals, la resolució de conflictes legals o la liquidació de l’inventari.

Post Tagged with , ,