Arrenca la segona edició de Barcelona Startup Week

startup-week

Del 26 al 20 de setembre Barcelona celebra la segona edició de l’StartupWeek, un esdeveniment internacional que l’any passat va reunir a prop de 1.400 partipants, 95 ponents de prestigi. Tot els actes tindran lloc al Cibernàrium, situat a l’edifici Mediatic al cor del districte 22@, i s’oferiran de forma gratuïta conferències i sessions de formació interessants amb els millors mentors i gurús d’startups de tot el món.

Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure les oportunitats de negoci i el networking entre els membres de la comunitat d’empreses joves i innovadores amb grans idees i possibilitats de desenvolupament.

En l’edició d’enguany, tindran lloc més de 50 sessions i taules rodones de formació en temes com finances, inversors, emprenedoria social o dones emprenedores. Els assistents podran conèixer de primera mà les experiències de prestigiosos gurús de Silicon Valley, com Mickael Eckhardt, coautor dell libre “Crossing the Chasm”, o Ricardo Baeza, ex VP del Research Yahoo Labs, així com altres emprenedors d’èxit.

Per a més informació:

www.barcelona.startupweek.co