Arriba la 5a edició del Summer Startup School

summer startup school, escola per a emprenedors barcelona

L’estiu també és per emprendre. Comença una nova edició de l’escola d’estiu per a emprenedors que organitza cada any el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), el Summer Startup School, l’escola d’estiu per a emprenedors del districte 22@ de Barcelona.

Aquest any celebra la seva 5a edició del 15 de juliol a l’1 d’agost de 2014, després de l’èxit de les seves anteriors edicions en les quals es van consolidar nombrosos projectes com ara Video Dossier, Personal Smart Kit, Hotels Consulting, Illustration & Animation David Serena, Keloo Design, Ena Markovich, THD, Innovo, Voelker o FSNew.

Quin és l’objectiu del Summer Startup School?
Acollir a tots els emprenedors que tinguin una idea de negoci i necessitin formació i assessorament per saber com desenvolupar-la. Els projectes viables que sorgeixin del Summer Startup School tindran la oportunitat de formar part del projecte 1Dia, 1Empresa,que consisteix en la constitució gratuïta d’una societat limitada i assessorament empresarial durant 6 mesos per l’equip de CINC sense despeses.

El Summer Startup School tindrà lloc a la seu de l’entitat organitzadora, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) al districte 22@ de Barcelona. El curs es basa en una vessant teòrica i pràctica i comptarà amb xerrades d’emprenedors des del primer dia per tal que els assistents siguin conscients del que implica crear un negoci i les dificultats davant les quals es trobaran. Per això, la majoria de professors del Summer Startup School són docents que actualment exerceixen com a tals en universitats i escoles de negoci, però que a més han viscut la seva pròpia experiència com a emprenedors.

Segons Víctor Sales, exalumne de l’edició de 2011, “Summer Startup School és una formació molt pràctica i actualitzada amb classes dinàmiques i participatives en les quals es desenvolupa l’ambient ideal per aplicar al meu projecte tot allò après”.

Es tracta, llavors, d’un programa integral pel desenvolupament, la consolidació i l’enfortiment de projectes innovadors en el qual es treballen tots els àmbits relacionats amb l’empresa: des del màrqueting 2.0 fins a l’estructura de personal, la gestió i el control de cobraments i pagaments, com ara parlar en públic, entre d’altres.

Per a més informació: www.summerstartupschool.com

Departament de Comunicació del Centre Internacional de Negocis de Catalunya