Assegurança Startup, l’assegurança per a emprenedors

CINC Corredoria d’assegurances ofereix l’Assegurança Startup, l’assegurança dels emprenedors. Està composada per aquest paquet de cobertures:

RC LOPD

 • Quina cobertura té? Les reclamacions de tercers en cas d’incompliment involuntari de la Llei de Protecció de Dades, fins a un import 100.000 € o 200.000€ a escollir.
 • Per què el necessites? Perquè podries haver de fer front a sancions importants imposades per l’Agència de Protecció de Dades.
 • Cas real. Per una distracció, la base de dades dels teus clients es queda oberta i un empleat fa ús propi per a una altra finalitat. Un dels clients reclama a l’Agència de Protecció de Dades i pots haver de fer front a importants indemnitzacions.

SANCIONS LOPD

 • Quina cobertura té? En cas de rebre una multa per incompliment involuntari de la Llei de Protecció de Dades, l’asseguradora t’indemnitza per aquesta primera sanció, fins a un import de 60.000 €.
 • Per què el necessites? Perquè fer front a una multa així, podria suposar la paralització del teu projecte empresarial.
 • Cas real. A l’Andreu li van imposar una multa per no tenir degudament protegida la seva base de dades de clients, va haver de fer front a una sanció de 6.000 €.

RC PER ATACS DE VIRUS INFORMÀTICS

 • Quina cobertura té? l’asseguradora cobreix les reclamacions que puguin arribar-te en cas de què, encara tenint els programes de prevenció antivirus actualitzats, infectis amb un virus un programa informàtic d’un tercer. Indemnització per part de l’asseguradora: 6.000 €.
 • Per què el necessites? Perquè encara que tinguis els millors antivirus, sempre pot existir algun no detectat i pots infectar equips de tercers, causant danys irreparables.
 • Cas real. L’Héctor ha desenvolupat una aplicació informàtica per a una empresa que ven a través d’Internet. Quan l’instal·la en els equips informàtics del seu client causa un bloqueig a la seva xarxa que li impedeix vendre per e-commerce durant tot un dia.

RC STARTUP (RC General + RC Producte + RC Professional)

 • Quina cobertura té la RC General? Les reclamacions per danys causats a un tercer quan desenvolupa una activitat, fins a un límit de 100.000 € o 200.000 € a escollir.
 • Quina cobertura té la RC Producte? Les reclamacions per danys causats a un tercer, per error o defecte en un dels productes o serveis que comercialitzes, l’asseguradora t’indemnitza fins a un límit de 100.000 € o 200.000 € a escollir.
 • Quina cobertura té la RC Professional? Els clients paguen per l’assessorament i serveis que la seva empresa ofereix, poden portar-te a judici o exigir la indemnització si consideren que el treball no estava a l’altura o que han patit una pèrdua financera per algun mal assessorament, l’asseguradora indemnitza fins a 25.000 € per aquest motiu.
 • Per què necessites RC STARTUP? Perquè qualsevol negligència o mal assessorament pot causar danys a un client i aquest pot reclamar, havent de fer front a importants indemnitzacions que poden paralitzar la teva empresa.
 • Cas real. La Maria està desenvolupant uns nous aparells per a sords. Per un error en el dispositiu causa un dany irreparable a una de les persones amb les que prova el producte i ha de fer front a 30.000 € d’indemnització.

ACCIDENTS (*)

 • Quina cobertura té? En cas de patir un accident que t’impedeixi treballar, l’asseguradora t’indemnitza amb 12.000€. (*) Cobertura que es pot contractar opcionalment amb un increment en la prima.
 • Per què el necessites? Perquè si pateixes una simple caiguda i no pots moure’t per a visitar als teus clients, el teu negoci pot paralitzar-se i hauràs de continuar fent front a les despeses fixes de l’empresa.
 • Cas real. L’Alba té una empresa que dissenya bicicletes elèctriques. Ha d’acudir a un concurs públic i visitar a possibles clients i inversors. Provant un dels seus prototips es cau i es trenca una cama i no pot moure’s. L’Alba perd la possibilitat de tancar una venda, amb la indemnització de l’asseguradora podria haver aconseguit fer front a les seves despeses fixes.

Amb l’Assegurança Startup tindràs cobertes les principals necessitats d’una Startup, però es possible que per les característiques, infraestructura o activitat de la mateixa, puguis necessitar altres assegurances que et protegeixin i evitin que la teva activitat es paralitzi.

CINC Corredoria d’assegurances tenim una amplia gamma d’assegurances per a la teva empresa:

OFICINES
Per què pots necessitar-la?
Et pot interessar en el cas de què disposis d’un local en el que desenvolupis la teva activitat i necessitis assegurar els danys als equips electrònics, arxius, entre d’altres, relacionats amb la teva activitat en cas d’incendi, robatori, danys per aigua, entre d’altres, i que podrien paralitzar la teva empresa.

TRANSPORT DE MERCADERIES
Per què pots necessitar-la?
Et pot interessar en el cas de què realitzis entregues de productes a clients i necessitis tenir coberts els danys que puguin patir durant el transport.

RC PIME DIRECTIUS
Per què pots necessitar-la?
Et pot interessar ja que en la actualitat s’estan incrementant les reclamacions a empresaris i directius d’empresa per una mala gestió empresarial, a les quals haurien de fer front amb el teu patrimoni personal.

BAIXA PER MALALTIA (ILT)
Per què pots necessitar-la?
Aquesta assegurança garanteix el dret a rebre una indemnització diària que et permetrà mantenir el teu nivell de vida encara que estiguis de baixa.

Per a més informació:

CINC Corredoria d’assegurances. Nº de registre: DGPFAT J173GC

 • CINC Barcelona. C/ Llull, 321-329. 08019 Barcelona. 93 303 00 60
 • CINC Girona. C/ Güell, 58 . 17001 Girona. 972 940 940
 • CINC Figueres. C/ Blanc, 8 . 17600 Figueres. 972 675 615

Emprenedor, descarrega’t la informació en PDF>

Post Tagged with