Augmenta la constitució de noves empreses al juliol

empresas-creacion

La creació de noves societats mercantils ha aumentat un 1,75% més durant el mes de juliol respecte el mateix periode l’any passat, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Gràcies a aquest repunt, la creació de societats mercantils encadena quatre mesos consecutius d’ascensos interanuals.

Catalunya, líder en creació d’empreses

Catalunya encapçala la llista de comunitats que més societats mercantils han creat el passat més de juliol, amb 2.097 societats creades, seguit de Madrid (1.440) i Andalusia (1.388). D’aquestes societats mercantils, el 23,3% de les societats mercantils es dedica al comerç i el 15,6% a la construcció.

Programa 1Dia1Empresa: contribuint a la constitució de noves societats

El programa 1Dia1Empresa té com a objectiu fomentar la creació de noves empreses a Catalunya. Sota el lema “el poder de les idees”, 1Dia1Empresa es compromet a constituir una societat cada dia laborable sense cost.

Si tens una idea de negoci, t’ajudem a constituir la teva societat limitada de franc. Si vols que t’assessorem en la creació la teva empresa, envia’ns el teu pla d’empresa a través del nostre web.

Per a més informació, no dubtis de contactar-nos:

933 030 060

empren@cinc.com

 www.1dia1empresa.com.