Barcelona BITS: passat, present i futur de la tecnologia

Barcelona BITS

Els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2014 se celebrarà en el Museu del DHUB de la Ciutat Comtal, el Barcelona BITS. Es tracta d’un acte de caràcter internacional enfocat a la innovació tecnològica i robòtica, així com a la cultura Geek, Retro i Maker. El seu objectiu és enfortir el teixit empresarial tecnològic i fomentar l’aprenentatge, l’emprenedoria del sector i la solidaritat.

Barcelona International Technology Show -Barcelona BITS-, és una spin-off de Barcelona Developers Conference que aglutina el passat, present i futur tecnològic a través de quatre espais relacionats: RetroBarcelona, GeekBarcelona, TechShow i activitats per a emprenedors.

Gràcies a RetroBarcelona, amb més de 5.000 assistents en edicions anteriors, els amants dels videojocs clàssics viatjaran en el temps per reviure l’emoció de jugar amb màquines d’Arcade i mítiques consoles com Atari, ZX Spectrum i Master System, entre unes altres. A més, tindran lloc conferències, tallers i cursos, accions solidàries, entre d’altres sorpreses.

Per contra, GeekBarcelona serà un punt de trobada per interactuar amb el present. Una zona dedicada als afeccionats dels gadgets electrònics, sèries de televisió i pel·lícules de ciència ficció, jocs de rol, entre uns altres. GeekBarcelona concentrarà una fira d’expositors del sector amb stands, conferències, performances i competicions dirigides als usuaris que tinguin una afició excessiva per la informàtica, electrònica i les noves tecnologies.

Al TechShow, la primera edició d’una fira dedicada a les tecnologies avançades, els visitants seran capaços d’imaginar com serà el futur del sector. Drons, robòtica, realitat augmentada, impressores 3D i qualsevol avanç tecnològic seran els protagonistes d’aquest espai.

Finalment, Barcelona BITS també reunirà activitats dirigides a emprenedors/as amb inquietuds tecnològiques: conferències sobre les noves tendències i evolució del sector, tallers o networkings.

Per a més informació: www.bitsevent.com

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with