Barcelona Developers Conference: emprenedoria i innovació en forma de bits

Barcelona Developers Conference 2012 CompositionEl proper mes de desembre arrenca la 2a Edició del Barcelona Developers Conference (BcnDevCon), que tindrá lloc del 6 al 8 de desembre al Museu Marítim de Barcelona, dirigida als amants i emprenedors de la tecnologia.

En l’edició d’enguany, que porta per lema “At worlds End”, es tractaran temes com el cloud computing, els jocs indie, el desenvolupament mòbil i web, i la Robòtica i hi tenen cabuda tant emprenedors, com estudiants, startups, pimes i inversors.

A poc més d’un mes del seu inici recordar les convocatòries que hi han obertes:

Voluntariat

Si t’agrada la tecnologia i creus que és necessari donar un cop de mà al que podria ser la darrera conferència del món, pots visitar el següent enllaç http://bit.ly/ShCM4X i fer-lis arribar les teves dades.

Sorteig de 2 entrades pel BcnDevCon

Des del programa ’1Dia, 1Empresa’ comptem amb 2 entrades individuals per entrar-hi de franc els 3 dies que dura l’esdeveniment. Per participar-hi heu d’entrar al web www.bcndevcon.org, trobar la secció ‘Social Totems’ i esbrinar quantes vegades es pot electrocutar el Maia abans no s’enfadi.

Per entrar en el sorteig haureu de fer un tuit amb el hashtag #bdc12 + el número de cops i per què vols assistir al congrés + el nostre usuari @1dia1empresa. Un exemple de tuit seria:

#bdc12 Es pot electrocutar al Maia 6 cops. Vull anar al congrés perquè sóc un frikie de la tecnologia ^^ @1dia1empresa

La participació s’obrirà el dilluns 5 de novembre a les 10:00h i es tancarà el dimecres 7 a les 10:00h. La dues persones que responguin més correctament (i originalment!) s’emportaran les entrades individuals pel BcnDevCon.

Aplicació benèfica

Un any més, el BcnDevCon vol promoure el coneixement tecnològic i la solidaritat. Per aquest motiu, ha desenvolupat juntament amb l’empresa NO2 el videojoc ‘Puzzled 2012‘, els benificis íntegres del qual aniràn destinats a la investigació per al tractament i cura del càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En breu podreu descarregar-vos el videojoc pel vostre dispositiu Android o iOs.

Esperem que la trobada pugui ser útil pels emprenedors més tecnològics.

Post Tagged with