Beneficis de contractar els serveis d’una assessoria d’empreses

assessoria empresesA l’hora de gestionar els aspectes legals i econòmics d’una empresa, a  molts emprenedors se’ls genera el següent dubte: és millor contractar els serveis d’una assessoria d’empreses, o fer-se’n càrrec un mateix?

En primer lloc, cal valorar si es compta amb una mínima formació en els àmbits de gestió financera i legal d’una empresa. Aquest és el punt de partida que ens permetrà valorar, especialment si emprenem en solitari, si realment necessitem els serveis d’una assessoria.

En qualsevol cas, és  recomanable tenir presents quins són els avantatges que pot tenir la contractació de serveis externs d’assessoria d’empreses, ja que lluny de suposar una despesa per a l’empresa, pot convertir-se en una inversió que a la llarga ens ajudi a fer prosperar amb més facilitat el nostre negoci.

A continuació enumerem els principals de beneficis de contractar els serveis d’una assessoria d’empreses:

Tranquil·litat i estalvi

Molts autònoms i empresaris desconeixen les implicacions legals que poden tenir alguns fets quotidians, com ara cometre errors comptables. El suport d’un equip de professionals experts en l’àmbit comptable, fiscal i financer és una garantia de tranquil·litat i, a la llarga, també un estalvi: els problemes amb els quals ens podem trobar poden sortir-nos cars.

Més temps disponible per dirigir l’empresa

El temps dedicat als aspectes legals i econòmics de l’empresa és temps que a l’emprenedor deixa de dedicar a fer-la créixer. Delegar la gestió a una assessoria externa permet centrar-se en allò més important sense deixar de banda les obligacions empresarials.

Estar al dia de la normativa actual

L’aprovació de noves lleis pot repercutir de forma positiva o negativa dependent de si l’empresari n’està o no al corrent. Gràcies l’assessorament extern d’un gestor tindràs present tots aquests canvis que poden afectar a la teva empresa amb la tranquil·litat de no estar cometent cap incompliment en la normativa actual.

Més rendiment i competitivitat

Invertir en una assessoria d’empreses a la llarga permet ser més eficaç, repercutint de forma positiva en el rendiment de l’empresa i augmentant-ne els beneficis. Ser eficient en la gestió d’una empresa és sinònim de competitivitat , factor que repercuteix directament en els beneficis de l’empresa.

CINC Assessoria d’Empreses

Els serveis professionals de CINC Assessoria d’Empreses cobreixen múltiples àrees l’administració del teu negoci: fiscal, comptable, laboral, jurídica i financera, entre d’altres.

Si estàs interessat en la contractació de serveis d’assessoria, consulta amb CINC Assessoria d’Empreses  sense compromís:

933 030 060 (Barcelona)

972 940 940 (Girona)

972 675 615 (Figueres)

info@cinc.es

Post Tagged with