Cada cop més start-ups requereixen de servei d’assessoria

Business ManCada cop són més les start-ups que busquen el suport d’una assessoria jurídica i legal per donar passes en ferm en el seu camí cap a l’èxit. El fet de dedicar-s’hi a temes innovadors i explorar terrenys que altres no s’han atrevit a trepitjar fa que necessitin una ajuda que ha de venir de la mà d’un bon advocat.

I és que els emprenedors difícilment poden, en l’actualitat, desenvolupar una activitat sense una assessoria jurídica. Aquestes noves necessitats trenquen amb l’establert ja que busquen un valor afegit en l’assessorament i sovint van a la recerca de consell i resposta en matèria de finançament, capital de risc o quina és la millor manera d’afrontar el creixement d’una start-up.

El fundadors d’una start-up sobretot busquen despatxos que tinguin coneixements precisos sobre el negoci en el que es mouen i una alta disponibilitat i flexibilitat per respondre els dubtes que puguin tenir (i que tot s’ha de dir que són bastants i amb una cadència regular).

De fet, si ets emprenedor i et sents identificat llegint tot això, segurament t’hauràs fet la pregunta del milió: Quin és el millor moment per contractar un advocat o serveis d’assessoria? Els experts estimen que fer-ho massa tard pot resultar tràgic…, i que fer-ho massa d’hora és tirar els diners. Per tant, quan és el millor moment? La clau està en detectar-ho abans de que sigui imprescindible, si la teva start-up es troba en aquell moment on comencen a sorgir dubtes que poden alentir el creixement o posar en perill el devenir de l’empresa, ni t’ho pensis: contracta un servei d’assessoria. Seran la millor inversió que hagis fet en molt de temps.

Si esteu en aquest moment, podeu contactar amb CINC Assessoria, amb una gran trajectòria en assessorament de start-ups i molts casos d’èxit a les seves esquenes.

Font: Expansion

Post Tagged with , ,