S’amplia la capitalització del 100% de l’atur als major de 30 anys

En l’actualitat, els majors de 30 anys només poden cobrar el 60% de l’atur per iniciar una activitat per compte propi, mentre que els menors de 30 anys (35 anys en el cas de les dones) poden capitalitzar el 100% de la prestació.

Sobre la possibilitat de què els majors de 30 anys puguin capitalitzar al 100% l’atur per establir-se com a autònoms, el secretari general de l’UPTA, Sebastián Reyna, va explicar que en una situació de manca de crèdit es molt important que els aturats puguin cobrar la prestació d’un sol cop per dedicar-lo a la seva inversió.

En declaracions als mitjans de comunicació, el secretari d’Estat de la Seguretat Social, Tomás Burgos, va explicar que el Govern tractarà d’implementar aquesta mesura “com més aviat millor”, per la qual cosa s’introduirà en l’Estatut del Treballador Autònom, que patirà modificacions en els propers mesos, segons fonts d’Ocupació.

Aquesta mesura beneficiarà a unes 200.000 persones l’any vinent.
Font: CincoDias

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa