Catalunya aplicarà una deducció del 50% en l’IRPF a les startups

programa per a emprenedors, programa per emprenedors, programa emprenedors

Font: Resa.es

Artur Mas ha anunciat que Catalunya aplicarà una deducció fiscal de fins al 50%, ara és del 30%, amb un límit de 12.000 euros en l’IRPF a les “startups” per fomentar la creació d’aquestes empreses.

Segons ha informat la Presidència en un comunicat, la mesura busca donar una senyal dins les restriccions pressupostàries: “el que pretén el Govern és convidar al mon privat català a que arrisqui en les “startups” perquè aquí també es produeix un benefici col·lectiu per al país”.

Font: Cinco DíasPROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Al Centre Internacional de Negocis de Catalunya creiem fermament en la capacitat emprenedors. És per això que t’oferim la possibilitat de participar en el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o que t’assignin un tutor que apadrini el teu projecte, entre d’altres.

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with