CINC Assessoria d’Empreses al Saló de l’Emprenedor 2013 de Girona

saló emprenedor Girona, fira de mostres girona 2013, programa per a emprenedors girona, programa per a emprenedors

El proper 30 i 31 d’octubre, en el marc de la Fira de Mostres 2013 de les Festes de Sant Narcís de Girona, CINC Assessoria d’Empreses participarà en l’Espai de Finançament del Saló de l’Emprenedor 2013, en el recinte del Palau Firal.

En l’Espai de Finançament, CINC Assessoria d’Empreses informarà i assessorarà als futurs emprenedors sobre el programa 1 Dia 1 Empresa (1D1E), que neix de la necessitat d’augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació d’empreses a Catalunya.

1 DIA 1 EMPRESA: NEIX UN NOU SUPORT PER A L’EMPRENEDORIA GIRONINA

Aquest programa consisteix en la constitució d’una societat limitada de franc per a tots aquells emprenedors gironins que desitgin transformar la seva idea en un negoci.

El capital social per a la constitució de la societat és aportat per l’emprenedor i l’equip de CINC Assessoria d’Empreses s’encarrega de preparar-li la societat, agilitzant la burocràcia i sense despeses de gestió, ni costos de notari o temes associats.

A més, els emprenedors que formen part del programa 1 Dia 1 Empresa, també es beneficien d’assessorament empresarial gratuït durant els 6 mesos següents a la creació de la seva societat, l’assistència a esdeveniments, espai per a les seves reunions i domicili social de la seva empresa a Girona, Figueres o Barcelona, sense cap tipus de cost. Per últim, formaran part d’un club d’emprenedors on podran trobar sinèrgies i gaudir d’avantatges col·lectius.

  1. Constitució de la societat limitada totalment de franc, sense despeses notarials ni de registre
  2. Domiciliació gratuïta de la societat a Barcelona, Girona o Figueres
  3. Assessorament integral i acompanyament empresarial durant 6 mesos
  4. Gestio comptable i fiscal
  5. Espai de trobada i treball per a les teves reunions
  6. Esdeveniments i formació empresarial
  7. Fuentes de finançament
  8. Avantatges en productes i serveis per la S.L.
  9. Formar part d’un nou club d’emprenedors per crear sinergies i beneficiar-se d’avantatges col·lectius. El nexe d’unió entre tots els associats que formin part d’aquest col·lectiu és compartir el 0,7% del capital de cada projecte.

CONCERTAR UNA ENTREVISTA AMB CINC ASSESSORIA D’EMPRESES:
Per concertar una entrevista personalitzada de 20 minuts amb CINC Assessoria d’Empreses, envia un correu electrònic a ajeg@ajeg.org. T’esperem!

BUSINESS NETWORKING EVENT
El CINC també colabora en el Business Networking Event, que tindrà lloc el proper 29 d’octubre, de 9h a 14h, a la Sala d’Actes del Palau de Fira de Girona.

Descarregar el PDF>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with