CINC participa al Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria

Programa Integral de Foment de l'Emprenedoria

Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria. Font: Fundetec

DESCRIPCIÓ:

El Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria que lidera la Direcció General d’Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom, que està emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn, té com a finalitat facilitar un suport eficaç a la creació d’empreses i crear un entorn més favorable perquè els emprenedors puguin posar en marxa i desenvolupar el seu projecte d’autoocupació.

OBJECTIUS:

  • Impulsar actuacions que activen la capacitat de creació d’empreses, fomentin l’esperit emprenedor i generin nous llocs de treball.
  • Facilitar serveis i recursos integrals d’assessorament i acompanyament, suport específic i formació perquè les persones emprenedores puguis crear i consolidar la seva empresa i créixer.
  • Desenvolupar un entorn favorable per facilitar la creació d’empreses.
  • Integrar i alinear actors, serveis i recursos a disposició del emprenedors.
  • Constituir una xarxa públicoprivada de suport als emprenedors de Catalunya.

BENEFICIS PER ALS EMPRENEDORS:

Els professionals del Centre Internacional de Negocis de Catalunya i CINC Assessoria, s’encarregaran de proporcionar informació i orientació gratuïta als emprenedors que ho desitgin, així com els hi proporcionaran assessorament i seguiment tècnic de franc al llarg del procés de creació de la seva empresa.

Per últim, a les instal·lacions del Centre de Negocis CINC a Barcelona s’organitzen periòdicament formacions gratuïtes adreçades a persones emprenedores.

CONTACTE:

Per a més informació, sisplau, envieu un correu electrònic a: empren@cinc.com