Clou amb èxit la 6a edició de la Summer Startup School

summer-startup-school-baner-webEl passat divendres 31 de juliol va tenir lloc la última sessió, l’entrega de diplomes i la festa de cloenda de la sisena edició del Summer Startup School, organitzat pel CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya). 

Després de 15 dies d’intensa formació en l’àmbit de l’emprenedoria, els alumnes se senten una mica més preparats per llançar el seu propi negoci. “El curs és una eina de molta utilitat a l’hora d’estructurar idees i saber enfocar el pla de negoci”, apunta l’alumna Cristina Molina. A més a més destaca la gran ajuda dels docents a l’hora de guiar cadascun dels projectes. “També es pot fer networking, que és molt profitós” assegura Sara Solé, que no dubta en recomanar el curs a tot aquell que vulgui emprendre. “Es tracta d’una iniciativa brillant”, comenta Joan Figueras, que ha assistit al Summer Startup School amb l’objectiu de llançar un comparador web, que en breu sortirà al mercat.

El Summer Startup School va néixer el passat 2009 amb l’objectiu de brindar assessorament i formació en diverses àrees a tots els emprenedors que tinguin una idea de negoci. El curs, que té lloc cada estiu a les instal·lacions del CINC està format per sessions teòriques i pràctiques impartides per docents de prestigi en diferents universitats i escoles de negoci.

Aquest programa pretén donar a l’alumne una mirada integral i transversal de l’emprenedoria a través de diversos mòduls de diferents temàtiques d’interès per a tot aquell que vulgui emprendre. Tots aquells projectes que siguin viables tindran la oportunitat de formar part del projecte 1 Dia 1 empresa, iniciativa de CINC que ajuda a constituir una societat limitada i brinda assessorament empresarial durant els 6 primers mesos de forma gratuïta.

???????????????????????????????