Com aconseguir els teus objectius

El 7 de juny va tenir lloc al Centre Internacional de Negocis de Catalunya el Meetup Com aconseguir els teus objectius a càrrec de Stephen Harrison, ex-oficial de la Marina i pilot d’avió i actual president de Gerents Internacionals S.A. a Panamà.

Sinopsis:

Tenir ambicions o aspiracions és una cosa. La consecució o el compliment dels objectius és una altra. Cap ambició o aspiració pot ser realitzada si no es té una estratègia de fixació de metes. A més, la majoria de gent decideix fixar-se metes poc realistes i, per tant, apareixen frustracions que no ens deixen avançar.

Stephen Harrison:

És President de Gerents Internacionals SA (Panamà). Nascut en el Regne Unit, va viure a Malàisia, Holanda, Colòmbia i Àfrica, però ha estat vivint a Espanya des de 2007. És un ex-oficial de la Marina i pilot d’avió i té un MBA especialitzat en Màrqueting. Stephen ha treballat com a assessor per al Ministeri de Comerç i Indústria del Regne Unit i els Governs d’Uganda i Colòmbia.

L’idioma d’aquesta sessió és en anglès.

Per assistir a les conferències i altres sessions formatives gratuïtes que organitza el Centre Internacional de Negocis de Catalunya, només cal que et registris al Web de CINC, consultis l’agenda periòdica d’actes i t’inscriguis!

Visitar el Web de CINC>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa>

Post Tagged with