Com diferenciar-se de la competència?

Valor diferencial: basar l’estratègia de vendes en un tret que distingeixi la teva empresa de la resta, que sigui útil i que cobreixi les necessitats del client és una garantia d’èxit per a qualsevol negoci. Per exemple, el fundador de Jaratech va utilitzar les possibilitats que li oferien les xarxes socials per crear la seva companyia.

Conquerir al públic: has de convertir-te en l’empresa que més capti l’atenció del client, el cuidi i fidelitzi. Aquesta hauria de ser la clau de la teva estratègia empresarial per desmarcar-te dels teus competidors.

Diversificar: ampliar la gamma de productes o serveis per arribar a més nínxols de mercat. D’aquesta manera diversificarem els riscos davant de situacions adverses de demanda.

Solvència: és important mantenir un balanç d’ingressos i despeses sanejat. Això és vital per a poder guanyar-se la confiança del client i esdevenir com a un referent entre la competència.

Publicitat: els teus actes i la publicitat que, del boca-orella et fan els teus clients, són la millor modalitat publicitària per a garantir els bons resultats de la teva empresa.

Sense por: quan has aconseguit un cert èxit, és pràcticament impossible que no et surtin competidors. Per això és vital una bona estratègia d’innovació i no tenir por. La crisis és sinònim d’oportunitats.

Núria Fernández

Post Tagged with