Com planificar un projecte Web

com planificar un projecte Web

Imagen: www.colorsfera.com

Emprenedors i emprenedores! Avui aprendrem a planificar un projecte Web.  És a dir, a definir la creació d’un Web des del seu inici, marcant les seves funcionalitats i requeriments. Veurem com fer el seguiment de l’equip de disseny i programació, marcar les pautes de treball, calendaris, entre d’altres. A més, obtindrem els coneixements necessaris per tenir un criteri clar de què cal fer en una web i què no s’ha de fer, tot a partir d’exemples reals.

Si vols emprendre, recorda que a més d’elaborar el teu pla d’empresa, també hauràs de vetllar per la presència online del teu negoci i planificar el teu propi projecte Web o, si més no, ser capaç de poder coordinar les tasques que es realitzin des d’una agència externa.

Descarregar el manual com planificar un projecte Web> (català)
Descargar el manual cómo planificar un proyecto Web> (castellano)

Font: Cibernarium


TENS UNA IDEA AL CAP?

Emprenedor, porta’ns el teu pla de negoci i, després d’estudiar-ne la viabilitat, constituirem la teva societat limitada totalment de franc, és a dir, sense despeses de registre ni altres costos associats.

A més, el programa per a emprenedors del Centre Internacional de Negocis de Catalunya 1 Dia 1 Empresa té altres beneficis:

  • Acompanyament i assessorament empresarial durant 6 mesos de franc
  • Domiciliació gratuïta de la teva societat obligatoriament a Barcelona, Girona o Figueres
  • Actes i networkings
  • Formació empresarial
  • Sales de reunions dels centres de negocis CINC de franc
  • Formar part d’un nou club d’emprenedors

Participa al nostre programa per a emprenedors!

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa