Coneixes la primera xarxa social de networking per a dones?

womenalia, dones emprenedors, networking per a donesPer què una xarxa social només per a dones? Avui dia la incorporació de la dona al mercat laboral és una realitat. No obstant això, les dones encara han de bregar amb algunes dificultats a l’hora d’aconseguir els seus objectius professional.

Per emprendre només hi ha un 20% d’empresàries, o a l’hora d’aconseguir llocs executius només un 11%, tenir eines de flexibilitat laboral a l’hora de formar una família, són algunes de les dades que exemplifiquen aquesta realitat.

Amb aquest objectiu es va crear Womenalia.com, la primera xarxa social de networking a nivell mundial només per a dones. Aquesta espècie de LinkedIn de dones professionals, a més de ser una xarxa social és un portal de continguts que disposa d’eines, productes, serveis i contactes relacionats amb el món dels negocis, l’emprenedoria i la cerca de feina.

Font: Muy Interesante


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa