Conferència i showcooking sobre salut a nutrició a càrrec de Xevi Verdaguer i Pep Nogué

slide conferència xevi verdaguerEl pròxim dimecres 28 d’octubre, en el marc de les Fires de Sant Narcís, la terrassa 360CINC acollirà la conferencia “Com menjar per dir-li adéu als dolors i a les al·lèrgies”  a càrrec del fisioterapeuta i psiconeuroinmunòleg Xevi Verdaguer. Durant una hora donarà les claus sobre com eliminar de la nostra vida migranyes, dolor crònic i al·lèrgies. Aquestes inflamacions poden tenir orígens molt diferents però es manifesten immunològicament de la mateixa manera. Segons indica el propi expert, estudis recents han contrastat que amb una alimentació específica es pot influir directament en la immunitat d’aquestes patologies. El dia 28 els assistents podran descobrir les claus sobre aquest tema.

La xerrada es dividirà en dues parts i mentre en Xevi Verdaguer explica els secrets per a aquests mals i dolor, el reconegut xef Pep Nogué posarà en pràctica els seus consells amb un showcooking acompanyat d’un tast per a tots els assistents a la jornada.

Mitjançant aquesta jornada dirigida a tots els públics, CINC pretén aportar la seva proposta al conjunt d’activitats que es realitzaran a llarg de tota la setmana a Girona, en el marc de les Fires de Sant Narcís. Es tracta d’una activitat no només dirigida a persones que pateixen aquests dolors, sinó  a tothom que s’interessi i es preocupi pel que menja i que vulgui aprendre a tenir una vida més saludable.

Et pots inscriure a través del següent enllaç: Inscripcions

360 CINC un espai a l’aire lliure

La terrassa 360CINC, inaugurada el passat mes de juliol,  és un nou espai polivalent a l’aire lliure pensat per a empreses, entitats i col·lectius que busquen un entorn “únic i exclusiu” a la ciutat de Girona per celebrar esdeveniments.

La terrassa 360CINC té una superfície de 350 metres quadrats, una capacitat per a un centenar de persones i està pensada per a l’organització de tota mena d’actes corporatius, celebracions i networking en un entorn amable, dinàmic i accessible, segons va destacar Josep Maria Coll, director general del CINC.

Els edificis CINC de Barcelona i Girona han estat reconeguts com el primer i el tercer millor centre de negocis de tot l’Estat respectivament, reconeixement que han dut a terme l’auditoria Internacional TÜV Rheinland i l’Associació Espanyola de Centres de Negocis.

Post Tagged with , ,