Conferències per a emprenedors

conferències per a emprenedors, agenda de l'emprenedor, actes per a emprenedors, formació per a emprenedors. cursos per a emprenedors

Sala d’actes del Centre Internacional de Negocis de Catalunya

Emprenedors! Avui comparteixo amb vosaltres un parell d’enllaços que crec que us poden anar molt i molt bé que fan referència a l’agenda de l’emprenedor.

En primer lloc, l’agenda de conferències i formacions del Centre Internacional de Negocis de Catalunya, on la majoria d’actes són gratuïts i relacionats amb el món empresarial i de l’emprenedoria. Generalment, les conferències es concentren des del mes de setembre fins al mes de juny perquè al juliol organitzen el Summer Startup School, la primera escola per a emprenedors de Barcelona. Per a rebre la informació de les formacions gratuïtes, us recomano que us inscriviu al seu newsletter i que seguiu la Fan Page de CINC.

En segon lloc, l’agenda del portal Emprendedores.es, on trobareu tots els actes relacionats amb el món de l’emprenedor: seminaris, cursos, conferències, jornades, tallers, congresos, entre d’altres. És una molt bona eina per tenir controlats tota l’agenda emprenedora a Espanya.

Per a res que necessiteu, com sempre, estic a la vostra disposició.

Mil gràcies per seguir-nos!

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with