Consells Startup: Envolta’t de treballadors millors que tu

Startup Stock PhotosQuan t’aventures en la creació d’una empresa una de les coses que mai pots oblidar és: mai t’envoltis de mediocres.

Resulta tot un suïcidi empresarial tenir por a envoltar-te de persones més intel·ligents o amb més coneixements que tu. Envoltar-te de pitjors professionals, no tant sols no diu res de bo de tu, sinó que a més enfonsarà la teva empresa. S’ha de perdre el temor a no ser la persona de l’empresa amb més coneixements.

Has de comptar amb treballadors que pensin de manera diferent a la teva on la seva manera de gestionar porti a petites revolucions diàries que estimulin la vida de la teva startup. Necessites un equip original que doni resposta diferents a problemes comuns.

Evita que la teva empresa sigui la classe d’entorn laboral en el que es tendeix a promocionar a l’incompetent. Qualsevol treballador, però especialment els bons, necessiten veure i creure que la teva companyia és el lloc ideal on tindran suficients oportunitats de creixement i desenvolupament de la seva carrera professional.

Per arribar a aquest bon port, s’ha de premiar el repte, els resultats i les bones maneres de fer. S’han d’acceptar respostes diferents i admetre que mai hi ha només una resposta correcta.

Recorda que no has de ser el més llest de l’empresa, sinó la persona adequada per exercir el lideratge que permeti aglutinar la suma dels esforços de tots els teus treballadors.