Creix un 16% la presència d’autònoms

Tal i com ha publicat el diari econòmic Expansión, creix un 16% la presència d’autònoms a Espanya. Hi ha diversos factors que han pogut influir en la millora de la situació i presència d’aquest col·lectiu, per exemple: l’augment del número de contractes temporals d’estius, la proliferació de nínxols d’ocupació, juntament amb la nova Llei d’Autònoms.

Un altre factor que justifica l’increment del número d’altes en la RETA (Règim Especial de Treballadors Autònoms), fins a 4.369 nous afiliats els darrers 30 dies, és que cada vegada són més els aturats que opten per donar-se d’alta com a autònoms per a emprendre nous camins professionals, aprofitant l’arribada de l’estiu. Tanmateix, gràcies a la nova Llei per a Emprenedors, els aturats que decideixin iniciar-se com a autònoms podran beneficiar-se de l’exempció completa en l’IRPF de les prestacions per atur. Tal i com apunta el diari Expansión, amb aquesta mesura ” els familiars dels autònoms podran donar-se d’alta a la Seguretat Social amb una reducció del 50% en les seves quotes anuals durant 18 mesos”.

Si ets emprenedor, pots participar en el nostre programa 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre. A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o que t’assignin un tutor que t’apadrini el teu projecte, entre d’altres.

Més informació>

Núria Fernández

Post Tagged with