Curiositats sobre el nom de les empreses

curiosidades sobre el nombre de las marcas

Voleu saber com van escollir el seu naming algunes de les companyies amb més pes a nivell mundial? Compartim amb tots vosaltres una breu selecció d’històries curioses:

Google: al principi es va anomenar “Googol” que significa un 1 seguit de 100 zeros. Amb aquest nom, els seus fundadors volien fer referència a la quantitat de pàgines que podria arribar a cercar. Al cap d’un temps, els hi van enviar una factura amb una errata, “Google” i els creadors de la marca es van decantar per aquesta opció.

Adobe: es el nom d’un riu, Adobe Creek, que passa per darrere de la casa del fundador de la companyia, John Warnock.

Hewlett-Packard: Bill Hewlett y Dave Packard, els creadors de HP no es posaven d’acord per a decidir el nom de l’empresa. Les opcions eren dues: Hewlett-Packard o Packard- Hewlett. Al final van confiar a l’atzar aquesta decisió, llançant una moneda al aire. El resultat, ja el sabeu.

Microsoft: Bill Gates va optar per ajuntar les primeres síl•labes de dues paraules i fusionar-les: (Micro)computer y (Soft)ware.

Sony: mot provinent del llatí “sonus”, que significa so i de “sonny”, paraula que utilitzen els americans per a referir-se a joves brillants.

Danone: aquest nom prové del nom del primer fill del fundador, Daniel: Dan-one.

Núria Fernández

Post Tagged with