@d+...gluten freeData constitució empresa: 22/10/2015

Web: http://ademasglutenfree.com/

Sector: Salut

Descripció: Servei al consumidor de productes sense gluten,elaborant i servint degustació propia, i asssessorant dietètica i mèdicament als consumidors.

Empresa constituïda per:

@d+...gluten
Angelina Miró Cugat
Llicenciada en medicina i cirurgia per la universitat central de Barcelona, l’any 1990, i obtenint el títol d’especialista en anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor. Màster d’experta universitària en nutrició i dietètica clíniques.
L’any 2009 fou l’Anestesiòloga de l’Equip pioner en diagnosticar a nens amb Malaltia Celíaca a la Unitat d’Endoscòpies del Servei de Digestiu de l’ HUAV de Lleida, Unitat on va treballar com a coordinadora i anestesiòloga fins el 2014.
Mare de tres fills, la més jove celíaca, i familiar directe de 5 celíacs més, coneix també aquest fet des de l’àmbit personal.
Reconeguda atleta en proves des del mig fons fins la marató, ha obtingut diferents títols tant a nivell català com espanyol, després d’una etapa escolar i els posteriors 15 anys com atleta federada, participant en diferents campionats internacionals.

Marc Martinez Miralles
Format en estudis de caire artístic, s’ha desenvolupat dins l’àmbit laboral com a bomber durant els últims 15 anys. Des de l’any 2005, forma part de l’equip de regidors de FORUM GASTRONOMIC, vessant que l’ha portat a conèixer i relacionar-se amb el món de l’alta gastronomia.
Atleta federat des de fa 20 anys, ha guanyat diferents proves per tot el territori, així com varies medalles a nivell català i espanyol, aconseguint la seva màxima fita atlètica l’any 2011 a Finlàndia, 10è al campionat del món veterà en la prova de 800 m.ll.