David SabatéWeb: http://www.tothomweb.com

Sector: TIC

Descripció: TOTHOMweb és una iniciativa que neix per donar resposta a la demanda cada cop més important de continguts accessibles.

Des de TOTHOMweb oferim a les empreses assessorament sobre com millorar les seves pàgines així com, també, servei de consultoria i desenvolupament d'aquestes.

Una pàgina web accessible assegura que totes les persones la poden utilitzar independentment de les seves capacitats físiques, tècniques o situació ambiental. Així, des de persones amb una discapacitat fins a clients navegant pel telèfon mòbil, el mercat potencial de clients es veu augmentat de forma important.

Però no només això, una pàgina web accessible aporta moltes més avantatges a l'empresa: millora la posició de la pàgina en els cercadors (SEO), en millora l'usabilitat, contribueix a la imatge de marca i la responsabilitat corporativa, evita problemes amb la llei i sobretot, en ser una pàgina estàndard i ben feta, suposa un estalvi important de diners en manteniment i a l'hora de realitzar qualsevol canvi.

Empresa constituïda per:

David Sabaté Culubret

David
Inquiet, compromès, poc amic del conformisme i amb aficions dispars, les diferents feines i estudis han acabat convergint en un sol projecte, TOTHOMweb.

D'una banda formació tècnica com a Enginyer Superior de Telecomunicacions i Enginyer Superior en Electrònica. 7 anys a Telefònica I+D em donen experiència en gestió i treball en equip. La nova aventura a AQSENSE, com a cap de màrqueting, m'aporta coneixement de venda i mercat.

Tot sumat a 5 idiomes, les ganes de començar un projecte i la impaciència de fer una feina amb sentit per a la societat porten a que fundi TOTHOMweb, projecte en el que treballo actualment.

Enmig barrejat, altres petits projectes, idees amb amics i alguna bogeria com treballar de cantant de "xiringuitos" de platja.