Premis EmprendedorXXI: el reconeixement que necessita la teva startup

premis emprendedorXXISi ets emprenedor i la teva empresa marxa amb vent favorable és moment que et presentis als Premis EmprenedorXXI. Una convocatòria que La Caixa, en col·laboració amb el ministeri de Indústria, Energia i Turisme, té oberta des del passat 10 de març i on es repartiran 400.000 euros en premis als projectes guanyadors. 

Aquesta és la novena edició d’aquests premis on es vol fomentar l’emprenedoria i la innovació a empreses amb un elevat potencial de creixement. Així que si creus que el teu projecte o empresa qualla amb aquest certamen, pots presentar la teva candidatura a través del web www.emprendedorXXI.com. Això sí, hauràs de tenir prémer al màxim l’accelerador perquè la data límit és el proper 10 d’abril.

Val a dir que aquests premis no són qualsevol cosa ja que, al llarg de les vuit edicions que porten, s’hi han presentat més de 3.900 empreses i s’ha premiat més de 195 iniciatives de negoci. Estem davant un concurs que sempre està en constant canvi i on la principal novetat d’aquesta edició ve per la inclusió d’una nova categoria: la de start-ups del sector agroalimentari. Un sector molt extens a la península i que factura anualment més de 34.000 milions d’euros.

A més, per no barrejar peixos grans amb petits, proposen dues categories ben diferenciades:

  • ‘Emprendes’: enfocades a empreses en fases inicials, on es premia a candidats amb un pla de negocis convincent.
  • ‘Creces’: per a empreses en creixement d’entre 2 i 7 anys. Aquí es destaquen 4 grans àmbits que són, les ciències de la vida, TIME (Telecomunicacions, Internet, Mitjans i Entreteniment), Industrial, Sostenibilitat i Agroalimentari.

Fes el pas endavant i demostrat a tu mateix que creus en el teu projecte i participa.

Post Tagged with , ,