Els autònoms podran canviar la seva base de cotització cada mes

programa per a emprenedors, programa emprenedors, autònoms

Melior.es

Els autònoms podran canviar mensualment les bases de cotització. El Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social ha dissenyat un projecte d’Ordre Ministerial, que es troba en fase de consultes, que permetrà als autònoms triar les seves bases de cotització cada mes i no només dues vegades a l’any, com succeeix actualment.

Aquesta mesura, que podria entrar en vigor el proper 1 de gener, afectarà a tots aquells treballadors per compte propi que presentin la sol·licitud de canvi de base per mitjans telemàtics, la qual cosa en la pràctica afecta al gruix del col·lectiu. El projecte d’Ordre Ministerial permetrà també que l’augment automàtic de les bases de cotització i les renúncies a les mateixes pugui realitzar-se al llarg de tot l’any natural, sense limitació alguna de dates, perquè tingui efectivitat a partir del començament de l’any següent. En aquest cas, no és necessari que la sol·licitud es present per mitjans electrònics.

Font: BOE

PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Al Centre Internacional de Negocis de Catalunya t’oferim la possibilitat de participar en el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre. A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o formació gratuïta, entre d’altres.

Porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>
Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa

Post Tagged with