Emprenedor, t’assessorem de franc!

Els emprenedors cerquen en els bufets models d’assessoria legal i determinats perfils professionals que satisfacin les necessitats específiques i diferents d’unes companyies peculiars.

La necessitat creixent d’assessoria brinda noves oportunitats de negoci a les signatures d’advocats. Confidencialitat, privadesa i protecció de dades tenen un gran interès per als emprenedors, com també tot allò que es refereix a l’estratègia de patents o la transmissió, venda i valoració d’intangibles; les aliances estratègiques; la possibilitat de crear sinèrgies amb multinacionals i la contractació mercantil. Les qüestions que tenen a veure amb l’accés a les fórmules de finançament, el capital de risc i l’expansió de la companyia també són clau per als emprenedors.

Emprenedor, per totes aquestes necessitats que et sorgiran al llarg de la creació de la teva Start-up, el Centre Internacional de Negocis de Catalunya, a través del seu servei d’assessoria empresarial, s’ha constituït com a Punt PAE. I potser us preguntareu, què és un Punt PAE? Doncs són els Punts d’Atenció a l’Emprenedor i s’encarreguen de facilitar la creació de noves empreses, l’inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

CINC Assessoria d’Empreses, gràcies al suport d’un equip propi de titulats professionals altament especialitzats, compromesos, i amb més de 25 anys d’experiència acreditada a les diferents àrees de gestió empresarial, ofereix un servei integral i personalitzat per donar solucions globals a les necessitats dels nostres emprenedors.

Font: Boletín Oficial del Estado


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Al Centre Internacional de Negocis de Catalunya creiem fermament en la capacitat emprenedors. És per això que t’oferim la possibilitat de participar en el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o que t’assignin un tutor que apadrini el teu projecte, entre d’altres.

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa