Emprenedor, t’esperem al Business Networking Event!

business networking event, networking a girona, jove cambra internaional de girona, JCI Girona

Imatge: Jove Cambra Internacional de Girona (JCI Girona)

El proper 29 d’octubre, de 9:00h a 14:00, tindrà lloc a la Sala d’Actes del Palau de Fires de Girona una nova edició del Business Networking Event (BNE).

Es tracta d’un esdeveniment gratuït organitzat per la Jove Cambra Internacional de Girona (JCI Girona) que ofereix dues conferències relacionades amb el creixement personal, professional i com la gestió efectiva de la comunicació dels nostres projectes és la clau de l’èxit empresarial. Està dirigit a emprenedors, empresaris, professionals i gent amb inquietuds.

Al finalitzar les formacions es farà una sessió de networking professional dirigida i un Coffee-Break. És important que, en cas d’estar interessats, porteu targetes de visita.

PROGRAMA:

  • Eva Teixidor, Presidenta en Funcions JCI Girona amb la presentació de JCI
  • Francesc Xavier Martos – Creador de FX Empresa, FX Advance, impulsor a Espanya de Tècniques de Training Personal i Psicologia molt avançades farà la ponència: “Secrets Fonamentals de l’Èxit”
  • Sergi Bonilla – Director de GironaCoaching, Enginyer tècnic, Master Coach Personal, Executiu i Empresarial, Practitioner i Master Practitioner en PNL farà la ponència: “Mec – Mou el Cul”
  • Raúl Nogales, VP d’Oport. Prof. JCI Girona amb la sessió de networking professional dirigida
  • Coffee-break gràcies a la gentilesa de “+cub” i “Cafès Novell”

ACTIVITAT GRATUÏTA. Places limitades!
CAL INSCRIURE’S>

Per a més informació:
Raúl Nogales – raul.nogales@jcigirona.org
Vice President d’Oportunitats Professionals JCI Girona 2014