Emprenedors que ajuden a trobar feina

Alguns emprenedors han aprofitat el context econòmic actual, caracteritzat per una forta crisi del mercat laboral, per tal de crear negocis que satisfan les necessitats dels aturats.

Aquestes són algunes de les plataformes que faciliten la intermediació laboral:

  • Trobaré Feina és per definició un portal social d’ofertes de treball fiable i dinàmic. En aquest portal es poden trobar ofertes de qualsevol punt del món i per a qualsevol persona segons les seves necessitats. El portal també ofereix a l’usuari l’oportunitat de compartir ofertes de treball amb tota la comunitat i de manera gratuïta. A més, es poden trobar articles d’interès escrits per professionals del sector i inclús tothom pot dir-hi la seva i escriure en un espai d’opinió sobre els temes d’actualitat. Trobaré Feina defensa els interessos de la gent i per això també posa mans i mànigues per trobar les millors oportunitats i descomptes de qualsevol tipus, sempre tenint en compte la gent i pensant en la cultura de l’estalvi.
  • Ginjex: és un directori de classificats a temps real que permet cercar a professionals disponibles per a realitzar treballs temporals.
  • Reworklution: una xarxa social que permet a professionals aturats oferir diversos serveis sense sortir de casa ni invertir diners.
  • Chinaempleo: és la primera Web de selecció de personal i cerca de treball que posa en contacte la China amb la comunitat hispana.
  • Wiseri: és un cercador que es basa en la oferta de vacants en el sector tecnològic.

Si ets emprenedor/a, no ho dubtis i participa al nostre programa d’emprenedors 1D1E. Ajudem a crear una empresa cada dia sense cap cost!

Més informació del programa d’emprenedors 1D1E

Núria Fernández

Post Tagged with ,