News

Segons un estudi realitzat per Manpower Group, el 84% d’aquestes empreses afirmen tenir dificultats per incorporar als perfils que necessiten per cobrir les seves oportunitats professionals.
Segons l'estudi realitzat per l'organització Young Business Talents, el 40% dels joves espanyols està disposat a emprendre.
A partir de l'1 de gener de 2023, la nova llei de Startups, ha introduït un canvi relacionat amb la immigració a Espanya. Ara es possible migrar a Espanya per a residir i treballar en una activitat professional fora d'Espanya.
Els Punts d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) són una xarxa de centres i entitats que ofereixen serveis d'assessorament i acompanyament a emprenedors i empresaris durant les diferents fases del seu projecte empresarial. Els PAE són un recurs important per aquells que volen emprendre un negoci, ja que proporcionen informació, assessorament, formació i suport financer per ajudar als emprenedors a començar amb èxit.
Tens ganes d'emprendre un negoci? A continuació, t'oferim un estudi on podràs esbrinar quines característiques sol tenir un emprenedor, quins perfils trobem, quines motivacions són les més habituals a l'hora d'emprendre un negoci, així com dificultats i problemàtiques actuals.
FUNDED BY THE EUROPEAN UNION - NEXT GENERATION