News

El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat aquest dilluns una Ordre en la qual s'eleva de 0,19 euros a 0,26 euros la quantia de les dietes i assignacions per a despeses de locomoció d'autònoms i treballadors, que poden deduir-se en la declaració de la Renda. Aquesta mesura, que suposa un increment 7 cèntims, beneficia especialment als treballadors que han de desplaçar-se amb el seu propi vehicle.
El mes passat, dins del marc del Programa FSE+, es van llançar unes ajudes econòmiques per a fer costat als joves autònoms en l'inici de la seva activitat i el manteniment de la mateixa durant els primers divuit mesos. Aquesta iniciativa cerca el foment de l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat dels joves.
Les tecnologies disruptives han generat oportunitats de negoci sense precedents, transformant per complet la manera en què les empreses es desenvolupen, operen i ofereixen productes al mercat. Aquesta revolució possibilita una anàlisi exhaustiu de les tendències en l'àmbit empresarial i com aquestes impacten en les noves generacions.
Amb l'inici de l'any 2023, el Govern va introduir una nova mesura fiscal amb el propòsit de fomentar l'emprenedoria i estimular la creació de noves empreses categoritzades com a emergents o startups.
Segons un estudi realitzat per Manpower Group, el 84% d’aquestes empreses afirmen tenir dificultats per incorporar als perfils que necessiten per cobrir les seves oportunitats professionals.
FUNDED BY THE EUROPEAN UNION - NEXT GENERATION