Projects 1D1E

Crear una marca de moda online DTC (Direct to Consumer), referent al sector caní a Europa, que ofereixi productes de qualitat, premium, disseny i sostenibles. Més en concret, crearem una marca de gossos moderna, que vestirà i cuidarà la teva mascota perquè estigui sempre maca, cool. Parlem de gossos sexys. Que vesteixen sexy. Que són sexy. I avui sexy vol dir també ecològic i sostenible. Perquè tots els productes han de ser respectuosos amb el planeta. Des de la seva elaboració fins a la distribució. Perquè això és el que volem. Gossos més sexys. Per a un món més sexy. En tots els sentits. HotDog Modern Pet Care
Beaggie és una marca sostenible de pijames gender-neutral per a als més petits amb un patró que s'adapta al creixement d'aquests fent-lo una peça més perdurable en el temps. Estàn fets de materials elàstics reciclats que permeten llibertat de moviments i tenen uns dissenys que eduquen en valors com la sostenibilitat, la diversitat i la igualtat d'oportunitats.
Arweave es dedicarà al sector de l'automoció i de la decoració. L'activitat del negoci serà la comercialització de productes tèxtils al detall i accessoris. Arweave desenvoluparà la seva activitat per mitjans del comerç online, i es dedicarà principalment a fer d'intermediari entre el majorista i el consumidor final, venent els teixits al detall. A més a més, facilitarà els coneixements necessaris per realitzar correctament un entapissat.
Plataforma online para comprar seguros profesionales sin intervención manual.
Bubuclean és la primera empresa especialitzada en la neteja d’accessoris de bebè. El motor que impulsa el projecte són els valors d’economia circular, allargant la vida dels cotxets, i oferint un servei de proximitat a les famílies. El projecte arrenca el gener del 2022, quan es detecta la necessitat per a les famílies de Barcelona. Testejant el model i analitzant la necessitat a la ciutat, des del gener ha crescut una mitja de 30% mensualment. L'estratègia de creixement és local, donant servei km0, ampliant punts Bubuclean a noves ciutats.
FUNDED BY THE EUROPEAN UNION - NEXT GENERATION