Projects 1D1E

Odysseus neix com una de les plataformes socials de viatges més innovadores al món (una espècie d’Agència de Viatges social i digital), on les persones poden crear itineraris i rutes dels seus viatges, i vincular tota mena de serveis turístics (vols, hotels) o experiències (tickets de museus, restaurants, ubicacions geogràfiques de llocs d’interès, etc…). És a dir, si Booking i Instagram tinguèssin un fill, aquest seria Odysseus. En aquest cas, la innovació recau en i) l’agrupació de les diferents propostes de valor d’altres empreses (Booking, Skyskanner, Trip Advisor, Instagram, etc…) en 1 única plataforma ii) alimentada per diferents GDS (Global Distribution Systems), la qual iii) incentiva als usuaris a utilitzar-la ja que Odysseus distribueix els seus beneficis econòmics entre els seus usuaris (xarxa social de viatges dissenyada per a que els usuaris s’inspirin i recomanin entre ells; per cada element de viatge inspirat, s’emporten una part de la comissió d’Odysseus; incentiu econòmic per utilitzar l’app i generar contingut/ viatges de qualitat). I a més a més, iv) l’app disposarà d’algoritmes que ens permetin governar el fenòmen turístic sota criteris ESG; si una persona tracta de reservar un viatge a Barcelona a l’Agost, al detectar un elevat fluxe de reserves en aquella zona per aquelles dates, farà una oferta a l’usuari per descobrir altres destins amb menor afluència de gent, reduïnt l’impacte social i potenciant econòmicament altres destins; si una persona tracta de fer un viatge desde Barcelona a Madrid en avió, l’algoritme li proposarà incorporar transport ferroviari (AVE) i l’informarà de la reducció en les emissions que generarà amb aquest transport alternatiu. En definitiva, plantejem revolucionar el fenòmen turístic: desde com viatjaràn les persones al futur, fins a governar el fenòmen sota criteris de responsabilitat ambiental, social i de govern.
Crear una marca de moda online DTC (Direct to Consumer), referent al sector caní a Europa, que ofereixi productes de qualitat, premium, disseny i sostenibles. Més en concret, crearem una marca de gossos moderna, que vestirà i cuidarà la teva mascota perquè estigui sempre maca, cool. Parlem de gossos sexys. Que vesteixen sexy. Que són sexy. I avui sexy vol dir també ecològic i sostenible. Perquè tots els productes han de ser respectuosos amb el planeta. Des de la seva elaboració fins a la distribució. Perquè això és el que volem. Gossos més sexys. Per a un món més sexy. En tots els sentits. HotDog Modern Pet Care
Beaggie és una marca sostenible de pijames gender-neutral per a als més petits amb un patró que s'adapta al creixement d'aquests fent-lo una peça més perdurable en el temps. Estàn fets de materials elàstics reciclats que permeten llibertat de moviments i tenen uns dissenys que eduquen en valors com la sostenibilitat, la diversitat i la igualtat d'oportunitats.
Arweave es dedicarà al sector de l'automoció i de la decoració. L'activitat del negoci serà la comercialització de productes tèxtils al detall i accessoris. Arweave desenvoluparà la seva activitat per mitjans del comerç online, i es dedicarà principalment a fer d'intermediari entre el majorista i el consumidor final, venent els teixits al detall. A més a més, facilitarà els coneixements necessaris per realitzar correctament un entapissat.
Plataforma online para comprar seguros profesionales sin intervención manual.
FUNDED BY THE EUROPEAN UNION - NEXT GENERATION