Projects 1D1E

Fuel Plus Girona és una empresa de ntrició esportiva gironnina.
Plataforma de reserva online d’allotjaments en espais de coliving, d’ambit mundial.
Iteralix was born to change the way people cope with death. Its technology allows users to design a meaningful last experience as an alternative to the traditional funeral in a single platform. Iteralix is shaping a new way to reduce the pain caused by the hardest emotional challenge in life.
El dolor d'esquena és un problema que ens afecta a gran part de la població, sobre tot als que estem asseguts moltes hores al dia. Els experts coincideixen en que el tractament del mal d'esquena és molt difícil i que la prevenció és el millor enfoc. Per aquesta raó, BeneSit és un dispositiu que es col·loca al respatller de la cadira i controla la postura de l'usuari mentre està assegut. Quan detecta que l'usuari està assegut en una postura incorrecta que pot ser perjudicial per a la salut de l'esquena si es manté, el dispositiu vibra perquè l'usuari se n'adoni i la reajusti. Això ajuda a l'usuari a millorar la postura al seure i li ensenya a seure millor, cosa que redueix el risc de mal d'esquena i tots els altres riscos de salut associats. En aquest moment tenim un prototip funcional desenvolupat. El dispositiu és fàcil d'usar, còmode perquè l'usuari no el noti mentre està assegut i la vibració és discreta perquè només l'usuari la noti. BeneSit pot ser útil per a les persones que volen cuidar la seva pròpia salut, però també per a les empreses, que poden comprar-lo perquè els seus empleats millorin les seves condicions de treball, augmentin la productivitat i redueixin les baixes laborals.
Trialing es una plataforma dirigida a médicos, para aumentar el reclutamiento de pacientes a ensayos clínicos y mejorar la vida de los pacientes.
FUNDED BY THE EUROPEAN UNION - NEXT GENERATION