És un bon moment per emprendre i a més t’ho posem molt fàcil!

El número de treballadors autònoms augmentarà aquest any a Espanya pels empleats que s’han quedat sense el seu lloc de treball, tenien una professió i han decidit emprendre, segons la UATAE.

Aquest col·lectiu inclou bàsicament a advocats, economistes, metges, professors, informàtics i periodistes, que compensen amb la seva decisió la pèrdua de 23.000 autònoms aproximadament en els sectors de l’agricultura, la indústria, la construcció i el transport. Aquestes xifres indiquen la desaparició de les activitats tradicionals i, en general, de major valor afegit.

Font: BOE


PROGRAMA PER A EMPRENEDORS 1 DIA 1 EMPRESA

Amb el nostre programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa, ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre.

A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria Empresarial, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels Centres de Negoci CINC, rebre formació gratuïta o formar part d’un nou club per a emprenedors, entre d’altres.

Ara és un bon moment per a emprendre, porta’ns el teu pla d’empresa!

Avantatges del programa per a emprenedors 1D1E>

Núria Fernández – Programa per a emprenedors 1 Dia 1 Empresa