Proyectos 1D1E

HotDog

HotDog

Fecha constitución empresa: 08/03/2023

Página web:

Sector: Internet / Apps

Descripción: Crear una marca de moda online DTC (Direct to Consumer), referent al sector caní a Europa, que ofereixi productes de qualitat, premium, disseny i sostenibles. Més en concret, crearem una marca de gossos moderna, que vestirà i cuidarà la teva mascota perquè estigui sempre maca, cool. Parlem de gossos sexys. Que vesteixen sexy. Que són sexy. I avui sexy vol dir també ecològic i sostenible. Perquè tots els productes han de ser respectuosos amb el planeta. Des de la seva elaboració fins a la distribució. Perquè això és el que volem. Gossos més sexys. Per a un món més sexy. En tots els sentits. HotDog Modern Pet Care

Empresa constituida por

En Sergi casasús ha estudiat el grau en enginyeria en tecnologies industrials i un doble máster en enginyeria i industrial y organització industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya. Durant els seus estudis ha realitzat dos intercanvis, un a Polonia i l'altre a Chicago (USA). En relació a la seva experiència laboral, en Sergi ha treballat 5 anys en consultoria de negoci i estratègia a KPMG (Global Strategy Group), ALG Transport & Infraestructura i Minsait i més d’un any com a responsable de l’expansió internacional de la Startup TipsterChat. Durant els seus anys en consultoria, en Sergi ha treballat en projectes tant nacionals com internacionals (Espanya, Portugal, Regne Unit, Arabia Saudí i Perú) en els sectors de banca, assegurances, servicers, transports, infraestructura i logística. Addicionalment, els principals clients pels que ha treballat són el Banc Sabadell, Allianz, Servihabitat, Banco Santander, IFC (Entitat del Banc Mundial) i el Govern d’Aràbia Saudí. Posteriorment va estar treballant a TispterChat, un aplicació mòbil on la generació Z i els millenials poden descubrir contingut d'apostes esportives i contactar amb la comunitat d'apostants, com a responsable de l'expansió internacional. El passat mes de desembre 2022 va finalitzar la seva etapa a TipsterChat per centrar-se 100% amb HotDog.

Perfil de Linkedin


En Guillem Casasús ha estudiat la carrera de disseny gràfic a l’EINA i durant els seus estudis va realitzar un intercanvi a Londres. En relació a la seva experiència laboral, el Guillem ha treballat durant més de 8 anys en prestigiosos estudis de disseny i agències de publicitat (Mucho, SCPF i Domestic Data Streamers) i posteriorment va co-fundar Pràctica, un estudi de disseny gràfic amb el que va ser guardonat amb múltiples premis. El 2018 va decidir començar la seva carrera com a Freelance, on ha treballat pel The New York Times, The Washington Post, Apple, Barron's, Wall Street Journal, Financial Times, The Economist, Eye Magazine, It's Nice That, Creative Review, Fast Company Design, Metal Magazine, Brand New, AIGA Eye on Design, BP&O, DesignWeek, TimeOut, El País i La Vanguardia. Actualment alterna la seva feina de Freelance amb el projecte de HotDog. Finalment, el Guillem ha estat guardonat amb múltiples premis de disseny i publicitat: ADG-FAD Laus (2019), Type Directors Club (2018), ADG-FAD Laus (2018), Art Directors Club of Europe (2018), ADG-FAD Laus (2017), Art Directors Club of Europe (2017), D&AD Wood Pencil Award (2016), ADG-FAD Laus (2015), ADG-FAD Laus (2013) i Brand New Award (2013).

Perfil de Linkedin

FINANCIADO POR LA UNIÓN EUROPEA - NEXT GENERATION