Estàs preparat per a emprendre?

Les principals capacitats que configuren a un emprenedor són: la superació, la iniciativa, la curiositat, saber transformar els errors en oportunitats, assumir riscos, la il·lusió, la intuïció, la constància i l’empatia amb l’entorn. Aquestes habilitats, per un costat, formen part de la nostra genètica però per l’altre, són el resultat de l’esforç i el treball per part de l’emprenedor.

Hi ha d’altres definicions que encaixen amb la personalitat d’una persona emprenedora, per exemple, són aquelles que gaudeixen de la incertesa i la inseguretat de futures situacions. Els emprenedors també es caracteritzen per la seva capacitat per assumir riscos, la gestió de l’error i la humilitat, o la observació i creativitat.

Si ets emprenedor, pots participar en el nostre programa 1 Dia 1 Empresa, on ajudem a constituir una societat limitada de franc cada dia, és a dir, sense despeses notarials ni de registre. A més, oferim diverses avantatges per als emprenedors, des de 6 mesos d’assessoria gratuïta amb els nostres professionals de CINC Assessoria, fins a disposar de franc dels espais de trobada dels centres de negoci CINC o que t’assignin un tutor que t’apadrini el teu projecte, entre d’altres.

Si tens meta clara, no t’ho pensis, presenta’ns el teu pla de negoci!

Consulta els requisits i tots els beneficis del programa per a emprenedors 1Dia 1Empresa>

Núria Fernández

Post Tagged with